
İbrahim saraçoğlundan bağırsak kanserini durduran tedavi eden kür tarifi şöyle:
Bağırsak kanserini durduran tedavi eden kür
Bağırsak kanseri için kür tarifi:
Orta boy 3 adet patatesi soymadan (kabuğu ile birlikte)yarım litre klorsuz suda ağzı kapalı olarak kaynatın.Patatesler çatlayana kadar kaynatın.Bu arada tencereye koymadan evvel patatesleri güzelce yıkayın.
3 ay boyunca her g ün öğle yemeğinden 1 saat önce 1,5 su bardağı için.İçilecek olan sadece haşlama suyudur.Her defasında taze olarak hazırlamak gerekir.Not:Kaynama sırasında su azalıyorsa su ilave ediniz.
Diğer tarif ise.
Bağırsak kanserini önleyici kür:
Yine 3 adet orta boy patatesi yıkayıp kabukları ile birlikte yarım litre suda kaynatın..Bir ay oyunca haftada 3 kere içilecek.
Birinci gün:1 su bardağı
ikinci gün:2 su bardağı
3.gün:1 su bardağı içilecek.Öğle yemeklerinden önce 1 saat kadar önce içilecek.Sonraki aylarda bu 3 günlük kür ayda bir defa uygulanır.Kesinlikle 3 günlük kür için bir defada hazırlamayın.Her gün taze olarak yapılacak.
Kaynak:İbrahim Saraçoğlu Bitkisel kürler kitabı